teroa™
Account verwijderen
Actieve sessies worden ingetrokken, lidmaatschappen worden gearchiveerd en persoonlijke gegevens worden verwijderd door de verwijderingstaak.
Inloggen
Registratie, inloggen, wachtwoordreset en juridische informatie zijn zichtbaar vóór deelname.
Beveiliging, privacy en archief
Actieve sessies, exporteren, verhuizen, archiveren en kritieke acties met bevestiging.
Gegevensexport aanvragen
Uw kopie van de gegevens staat klaar om te downloaden.
Account verwijderen
Huidig wachtwoord · Voer ter bevestiging exact „Account löschen“ in.
Bevestig het verwijderen
Definitieve verwijdering gebeurt altijd precies zeven dagen na het verzoek.
Zonder succesvol inloggen wordt het account na 365 dagen automatisch verwijderd. Mededelingen verschijnen vooraf per e-mail en in de app.
Bevestig de verhuizing
Als u verhuist, eindigt alleen het geselecteerde gemeenschaps- of appartementlidmaatschap. Het account blijft actief en eerdere berichten worden naar het archief verplaatst.
Beheertaken en open pakketoverdrachten moeten via veilig vertrek zijn afgehandeld vóór accountverwijdering.
Hier staan alleen minimale gegevens van eerdere lidmaatschappen, nooit oude community-inhoud.