teroa™ - closer together.teroa

teroa™

Dzēst kontu

Aktīvās sesijas tiek atsauktas, dalība tiek arhivēta un personas dati tiek noņemti, veicot dzēšanas darbu.

  1. Piesakieties

    Reģistrācija, pieteikšanās, paroles atiestatīšana un juridiskā informācija ir redzama pirms pievienošanās.

  2. Drošība, privātums un arhīvs

    Aktīvās sesijas, eksportēšana, pārvietošana, arhivēšana un kritiskas darbības ar apstiprinājumu.

  3. Pieprasīt datu eksportēšanu

    Jūsu datu kopija ir gatava lejupielādei.

  4. Dzēst kontu

    Pašreizējā parole · Apstiprināšanai precīzi ievadiet „Account löschen“.

Apstipriniet dzēšanu

Galīgā dzēšana vienmēr notiek tieši septiņas dienas pēc pieprasījuma.

Bez veiksmīgas pieteikšanās konts tiek automātiski dzēsts pēc 365 dienām. Paziņojumi tiek parādīti e-pastā un lietotnē iepriekš.

Apstipriniet izbraukšanu

Izvācoties, tiek pārtraukta tikai izvēlētā kopienas vai dzīvokļa dalība. Konts paliek aktīvs, un iepriekšējās ziņas tiek pārvietotas uz arhīvu.

Pirms konta dzēšanas administratora pienākumi un atvērtās paku nodošanas jāatrisina ar drošu izrakstīšanos.

Šeit redzami tikai minimāli bijušo dalību dati, nekad vecs kopienas saturs.