teroa™ - closer together.teroa

teroa™

Kustuta konto

Aktiivsed seansid tühistatakse, liikmesused arhiveeritakse ja isikuandmed eemaldatakse kustutamistööga.

  1. Logi sisse

    Registreerimine, sisselogimine, parooli lähtestamine ja õigusteave on nähtavad enne liitumist.

  2. Turvalisus, privaatsus ja arhiiv

    Aktiivsed seansid, eksport, kolimine, arhiveerimine ja kriitilised toimingud kinnitusega.

  3. Taotle andmete eksporti

    Sinu andmete koopia on allalaadimiseks valmis.

  4. Kustuta konto

    Praegune parool · Kinnitamiseks sisesta täpselt „Account löschen“.

Kinnitage kustutamine

Lõplik kustutamine toimub alati täpselt seitse päeva pärast päringut.

Ilma eduka sisselogimiseta kustutatakse konto automaatselt 365 päeva pärast. Teated kuvatakse eelnevalt e-posti teel ja rakenduses.

Kinnitage väljakolimine

Väljakolimisega lõpeb ainult valitud kommuuni või korteri liikmelisus. Konto jääb aktiivseks ja varasemad postitused liiguvad arhiivi.

Administraatori ülesanded ja avatud pakiedastused tuleb enne konto kustutamist turvalise väljakolimisega lahendada.

Siin kuvatakse ainult endiste liikmesuste minimaalsed andmed, mitte vana kogukonna sisu.