teroa™
Διαγραφή λογαριασμού
Οι ενεργές περίοδοι σύνδεσης ανακαλούνται, οι συνδρομές αρχειοθετούνται και τα προσωπικά δεδομένα αφαιρούνται από την εργασία διαγραφής.
Συνδεθείτε
Η εγγραφή, η σύνδεση, η επαναφορά κωδικού και οι νομικές πληροφορίες είναι ορατές πριν από τη συμμετοχή.
Ασφάλεια, απόρρητο και αρχειοθέτηση
Ενεργές περίοδοι σύνδεσης, εξαγωγή, μετακίνηση, αρχειοθέτηση και κρίσιμες ενέργειες με επιβεβαίωση.
Αίτημα εξαγωγής δεδομένων
Το αντίγραφο των δεδομένων σας είναι έτοιμο για λήψη.
Διαγραφή λογαριασμού
Τρέχων κωδικός πρόσβασης · Για επιβεβαίωση πληκτρολογήστε ακριβώς «Account löschen».
Επιβεβαιώστε τη διαγραφή
Η οριστική διαγραφή γίνεται πάντα ακριβώς επτά ημέρες μετά το αίτημα.
Χωρίς επιτυχή σύνδεση, ο λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται με email και στην εφαρμογή εκ των προτέρων.
Επιβεβαιώστε τη μετακόμιση
Η μετακόμιση τερματίζει μόνο την επιλεγμένη συνδρομή κοινότητας ή διαμερίσματος. Ο λογαριασμός παραμένει ενεργός και οι προηγούμενες δημοσιεύσεις μετακινούνται στο αρχείο.
Οι υποχρεώσεις διαχειριστή και οι ανοικτές παραδόσεις δεμάτων πρέπει να λυθούν με ασφαλή αποχώρηση πριν από τη διαγραφή.
Εδώ εμφανίζονται μόνο ελάχιστα στοιχεία παλιών συνδρομών, ποτέ παλιό περιεχόμενο κοινότητας.