teroa™ - closer together.teroa

teroa™

Изтриване на акаунт

Активните сесии се отменят, членствата се архивират и личните данни се премахват от заданието за изтриване.

  1. влезте

    Регистрацията, входът, нулирането на парола и правната информация са видими преди присъединяване.

  2. Сигурност, поверителност и архив

    Активни сесии, експортиране, изнасяне, архивиране и критични действия с потвърждение.

  3. Заявка за експортиране на данни

    Вашето копие на данните е готово за изтегляне.

  4. Изтриване на акаунт

    Текуща парола · За потвърждение въведете точно „Account löschen“.

Потвърдете изтриването

Окончателното изтриване винаги е точно седем дни след заявката.

Без успешно влизане, акаунтът се изтрива автоматично след 365 дни. Известията се появяват по имейл и в приложението предварително.

Потвърдете напускането

Изнасянето прекратява само членството в избраната общност или апартамент. Акаунтът остава активен и предишните публикации се преместват в архива.

Преди изтриване администраторските задачи и отворените предавания трябва да се уредят чрез сигурно напускане.

Тук се показват само минимални данни за стари членства, никога старо съдържание.